Theaterfestival Tuin der Lusten 22-24 juni op Landgoed Oolde (Gelderland)

U beleeft met een klein publiek de hele avond gezamenlijk: alle tijd voor heerlijk dineren, het ervaren van het landgoed en het bewonderen van mooie voorstellingen.

De Tuin der Lusten 2018 vindt plaats op Buitenplaats Oolde (Laren, Gelderland). Geen Overijssels landgoed dus, maar uiteraard wel zeer warm aanbevolen!

Kijk tussen de drie culturele gangen door reikhalzend uit naar de Italiaanse maaltijden die de koks van Butifarra vanuit hun mobiele keuken verzorgen. 

Amuse
De avond start al vanaf de eerste stap op de oprijlaan. Ontdek op weg naar het kasteel de taalkunst van schrijvers Ernst Bergboer (Enschede) en Marit Savelkoel (Deventer). Neem de tijd om aan te komen, en te wennen aan het tempo van de avond.

Ontvangst met voorgerecht
Laat u inspireren door de filosofische dansperformance van Studio Eclipse. Zussen Satya en Ananta stellen zich existentiële vragen en zoeken de antwoorden in het universum. Eindeloze cirkels van eindigen en beginnen, de kringloop van het leven en de dood, waarin eigenlijk nooit iets verandert.

Hoofdgerecht aan de Tafel der Lusten
Kijk tijdens het Italiaanse hoofdgerecht uit naar het hoofdprogramma van de avond. Debby Petter neemt het woord, in de laatste stralen van de ondergaande zon, en biedt u indringend persoonlijk verteltheater. De oudste vorm van theater in de prachtige omgeving van het monumentale landgoed.

Nagerecht

Kaartjes zijn te koop via de website van de Tuin der Lusten

Ga terug